مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام شوهرم 6سال پیش به قتل رسید من ازش یه پسر نه ساله دارم که حالا برادر شوهرم پسرم را از من گرفته ودر ضمن هفت میلیارد هم از قاتل شوهرم گرفته تا رضایت داده به آزادیش و هیچ پولی من ازش نگرفتم ولی حالا که پسرم را گرفته میخواهم مهریه ام را بگیرم ایا میتوانم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما میتوانید مبلغ دیه را از بابت
مهریه توقیف نمایید
و شما باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت اقامه نمایید
و سپس درخواست توقیف تمام
ماترک زوج و دیه را مطرح نمایید و. ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه در هر صورت قابل مطالبه است.
حضانت فرزند نیز با شما است و کسی نمی تواند بچه را از شما بگیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید از پول دیه مطالبه مهریه خود را داشته باشبد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای مطالبه مهریه به طرفیت وراث دادخواست بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید پول دیه را بابت مهریه توقیف کنید ابتدا دادخواست مطالبه مهریه را ثبت کنید و تامین خواسته دهید و مبلغ دیه را توقیف کنید حضانت بچه با شماست و کسی نمی‌تواند از شما سلب کنید