مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قیم

دو بار پزشکی قانونی برای محجور بودن تایید کرده، در کمیسیون سه نفره و پنج نفر، آیا اگر این بار به دادگاه ارسال شود، برای تعیین قیم ، بعدا میتوانم مجددا درخواست کمیسیون دهم، برای تاریخ شروع محجوریت؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
ولی شما میتوانید با درخواست کتبی از همین دادگاه درخواست تعیین تاریخ محجوریت را نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با درخواست کتبی از همین دادگاه درخواست تعیین تاریخ محجوریت را نمایید