مشاوره حقوقی رایگان - اوراق و اسناد مورد قبول دادگاه

1- آیا اسناد و اوراقی که دادگاه به آن استناد میکند باید تمام صفحات امضاء و تایید شده باشد یا صفحه آخر امضاء شود مورد قبول دادگاه و قابل استناد به آن است ؟
2-درخصوص اوراق صادره از دفاتر اسناد رسمی که چندین صفحه اوراق و اسناد پشت سرهم وجود داردو به دادگاه ارائه میشود هم باید تک تک صفحات امضاء و تایید شده باشد یا صفحه آخر امضاء شده باشد کافی و مورد قبول دادگاه حقوقی است ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر دادگاه به این نتیجه برسد که صفحات مربوط به یک قرارداد و مرتبط هستند امضای صفحه اخر را بعنوان امضای کل قرارداد می پذیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه منظور ارائه کپی برابر اصل میباشد بله کلیه اوراق باید تطبیق گردد