مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

با سلام وخسته نباشید درمورد یک پرونده ارثیه که در تجدید نظر داشتیم براسا س نظریه کارشناس رای صادر شده که این رای اشتباه بنده به حق خود نرسیدم تقاضای سه نفره هم کرده بودم موافقت نکردند یعنی مقداری از زمین راکارشناس محاسبه نکرده ایا امکان اعاده دادرسی وجود دارد ؟ ایا بعد ازاعاده دادرسی وقتی یقین داشته باشیم که بازهم زمین موجود هست میتونیم پیگیری کنیم تامین دلیل بدیم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر از موارد اعاده دادرسی نیست با این حال اقدام کنید تا بررسی شود

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،اگر دلیل جدید باشد و قابل اثبات،بله میتوان اعاده دادرسی کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
ابتدا دادخواست تامین دلیل
نمایید تا ادله جدید بدست بیاورید
و سپس دادخواست اعاده دادرسی
مطرح کنید اگر ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات امکان اظهارنظر وجود ندارد
بهتر است با مدارک خود به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست بدهید تا با برسی مدارک در صورت امکان دادخواست اعاده دادرسی تنظیم شود