مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. خواهر من باردار هستند.متاسفانه همسر ایشان معتاد شده اند.یک شب به صورت مست و با حالت غیر عادی نیمه شب به خانه مراجعه کرده اند. خواهر من صبح از ترس که مبادا در این حالت همسرشان به خودشان یا بچه آسیبی برسانند،به خانه پدرم رفتند و به مادر همسرشان هم اطلاع دادیم. اکنون قصد جدایی دارند.در این حالت به ایشان نفقه تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر زوجه باردار باشد زوج مکلف
است که تمام هزینه ها را پرداخت
نماید
و زوجه باید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نماید

یک وکیل

سلام در صورت اثبات عدم امنیت جانی و مالی بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر ثابت شود که برای حفظ ابرو و فرزند و ترس از رفتار غیر متعارف زوج مجبور به ترک خانه شده اند ناشزه محسوب نمیشوند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر ثابت کند به جهت,ترس از جان اقدام به ترک منزل کرد نفقه تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که زن تمکین نکند نفقه تعلق نمی گیرد مگر اینکه ثابت کند که در منزل زوج امنیت جانی ندارد که در این صورت نفقه قابل مطالبه است.