مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام و ادب خدمت تیم دادراه. بنده در تاریخ 25-3 در شهر کرج به این ترتیب دچار حادثه شدم که اتومبیل خود بنده پای مرا زیر گرفته و پای چپ من ترک برداشته و از ناحیه قوزک پا همچنین قوزک پای من زخم شدیدی برداشته. همان روز مراجعه کردم بیمارستان و به عنوان اورژانس پذیرش شدم و عکس انداختم و پامو گچ گرفتن. دکتر گفت که تاندونهای شما نیز آسیب دیده که پس از باز کردن گچ باید به فیزیوتراپ مراجعه کنم. در ان زمان به دلیل عدم آگاهی اقدامی نکردم ولی الان میخوام ببینم اگر با شرایطی که نوشتم میتوانم از بیمه ی خودم استفاده کنم تا اقدام کنم اگر نه امکان این هست که به بیمه بگویم با ماشین مثلا برادرم یا هرکس دیگه ای تصادف کرده ام و از بیمه اش استفاده کنم؟؟ ضمنا من آنموقع اقدام نکردم آیا از مقدار دیه و خسارت پرداختی بیمه کم میشه؟؟؟ آخرین سوالم اینکه اگه میشه بفرمایید که این جراحات که بمن وارد شده تقریبا چقدر دیه دارد؟؟
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ دیه ای تعلق نمیگیرد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

میتوانید از بیمه ماشین خودتون استفاده کنید.میزان دیه با نظر پزشکی قانونی تعیین خواهد ش0د.