مشاوره حقوقی رایگان - فرزند جا مانده از شناسنامه پدر

با سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت شما عارض هستم که بابا بنده 2 زن داشت و با زن اولی رابطه آنچنان خوبی نداشت و قرار میذارن که جدا از همدیگر زندگی کنند و بعد 7 ماه پدرم صاحب پسر از آن زن میشود و سر لج لجبازی اسم آن پسر در شناسنامه خود نمی‌نویسد و فقط در شناسنامه مادر اسمش نوشته شده و مادر فوت می‌کند الان ما برادراش و پدرم می‌خوایم اسم او را در شناسنامه پدر بگذاریم از کجا شروع کنیم متشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

از ثبت احوال درخواست کنید اگر نیاز به رای دادگاه بود باید از طریق دادگاه آزمایش DNAاینکار صورت گیرد.

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

به ثبت احوال مراجعه کنید اگر نپذیرفتند، داخواست اثبات نسب مطرح کنید