مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

سلام من قبلا به خاطر ساخت زمین مجاور و ضرر و زیان یک تعهد نامه برای جبران خسارت گرفته ام اما ظرف مقابل از حسن نیت من سو استفاده کرد و در داخل مغازه با نصب داربست و ستون باعث تخریب دیوار مغازه ام شد وحتی دیوار در قسمت تعریض را تراش داد تا خودش تخریب بشه وعقب نشینی داشته بام حالامن حق شکایت کیفری تخریب دیوار و داربست بدون اجازه را دارم؟یا چ.ن تعهد نامه خسارت امضا کرده ام دیگر نمیتوانم شکایت کنم؟من اجازه نصب داربست نداده ام فقط جبران خسارت در تعهد نامه است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما شکوائیه تخریب عمدی را در دادگاه کیفری مطرح نمایید

حتی اگر شما تعهد نامه را امضا
کرده باشید باز هم میتوانید شکایت
نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان تخریب میتوانید طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منعی برای طرح شکایت تخریب عمدی وجود ندارد