مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از شریک

سلام.طی قراردای با یکی از اقوام شروع به ساخت و ساز کردیم.پس ازمدتی ایشان پیشنهادکردمدارک وحساب وکتابهارابه محل دفترایشان ببرم ومدتی رفت وآمدمن (حدود2سال)دردفترایشان انجام شدباتوجه به اینکه بخاطربدرفتاری ایشان و.....بحثمان شدوازهم جداشدیم.مدتها ایشان امروزوفرداکردونهایتاحالادیگرنه جواب تلفن رامیدهدونه میگذاردواردشرکت شوم.حال که میخواهم حساب وکتابهاراحسابدارایشان بدهدوتسویه حساب کنیم نمیدهدوهمه مدارک هم چون دردفترایشان است بهم نمیدهند.ایشان مدتهاامروزوفرداکردودرحال حاضرمدرک مستندی ندارم.ولی همه دوستان وفامیل درجریان شراکت وجداشدنمان دورادوربودند.آیامیتوانم بدون مدرک ازایشان شکایت کنم ومدارک رابگیرم یاخبر.حتی چندین سندملکی هم که بنام همسرم بودوایشان درآن نیزشریک بودبادغل وکالت بلاعزل ازهمسرم گرفته که بامن تسویه کنه ولی حالا پس ازمدتهای نه جواب میدهدونه حسابدارش دردفترماراراه میدهد.
آیاباتوجه به اینکه همه مدارک نزدایشان است میتوان پیگیرشوم یاخیر؟اگرمیشودباوکیل این کار اانجام دهم چقدرهزینه داردتامزاحم یکی ازوکلابرای پیگیری آن شوم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان ممانعت از حق قابل شکایت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه تمام مستندات و مدارک مربوط به طلب شما ، تحویل شریکتان است بهتر است با هم تفاهم نمایید
و اگر حاضر به تفاهم نشد شکایت نمایید و از قاضی درخواست نمایید که به طرف مقابل ابلاغ نماید که اصل مستندات و مدارک را به دادگاه ارائه بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید از ان شخص شکایت کنید ولی چون مدارکی ندارید ممکن است به نتیجه نرسد بهتر است در دادگاه از قاضی بخواخید تا به طرف ابلاغ شود مدارک را به دادگاه معرفی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود