مشاوره حقوقی رایگان - سفته امانت

باسلام و احترام
بنده به شخصی سفته امانت سفید امضا با سقف 10 میلیون تومان داده ام،شخص با بی اطلاعی مبلغ 20 میلیون روی سفته نوشته حال میتواند اقامه دعوی مطالبه کند یا رد میگردد یا سفته باطل هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود سفته در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا سقف ده میلیون قابل مطالبه است
مگر اینکه ثابت کنید که سوء استفاده شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله می تواند مطالبه نماید و سفته باطل نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تا ده میلیون میتواند مطالبه کند