مشاوره حقوقی رایگان - منع تحصیل

سلام خسته نباشید
شوهرم دادخواست منع تحصیل داده دادگاه به خاطر اینکه تمکین محکوم شدم دادخواست منع تحصیلمو داده از طرفی هم توی عقدنامه کتبا اجازه داده که من درس بخونم میتونه با این که تو تمکین محکوم شدم منع تحصیلمم کنه؟ ممنون کمک کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال مزبور کراراً تکراریست و به نوع این سؤال به نحو مقتضی و بطور مستدل و مستند به قانون توسط همکاران محترم و اینجانب پاسخ ارائه شده است و طرح چندین باره سؤال به شکلهای گوناگون به صرف اینکه مشاوره حقوقی مزبور در این درگاه مجانی و رایگان طراحی و تعبیه شده است بلاوجه و بی مورد است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به این سوال قبلا پاسخ داده شده است