مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی

باسلام. یه زمینی داشتم که 6 سهم بود شامل آبی دیمی و بایر به تصمیم گرفتم زمینم رو بفروشم زمینم رو فروختم خریدار در قولنامه نوشته 6 سهم آبی و دیمی اسمی از بایر نبرده و در قولنامه قید نگردیده است ولی در سند من بایر است آیا زمین بایر مال بنده است یا نه همه ی زمینها را فروختم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

یک وکیل :

اگر پلاک ثبتی ، محدوده عین معین ذکر شده ، کل زمین به فروش رفته است.