مشاوره حقوقی رایگان - قفل گشایی منزل شخصی برای استرداد جهیزیه رر صورتی که بنده استنکافی از تحویل ان ننموده ام

زوجه از سال 96 تاکنون در عدم تمکین بوده و هیچ ارتباط جسمانی و زمانی با هم نداریم. بابت استرداد جهیزیه دادخواست داده و روز رسیدگی گفتم فردا بیایند و جهیزیه خود را ببرن. بعد حکم نیز نیامد و جهیزیه را نبرد. اظهارنامه دادم و گفتم بیا ببر. چند روز قبل وکیلش تماس گرفت و قرار گذاشتم ولی باز هم نیامد. تا اینکه دیروز در ساعات اداری وقتی در منزل نبودم و سرکار بودم با مامور آمدن قفل را شکستن و جهیزیه را بردن. شب که امدم دیدم قفل عوض شده. فهمیدم زوجه با مامور امده و قفل را شکستن...
سوال : مگر بنده استنکاف یا عدم همکاری نمودم که دادگاه مجوز قفل گشایی داده ؟ ثانیا مگر نباید به بنده اعلام شود به عبارتی اجراییه و حضور مامور به بنده ابلاغ شود ؟ آیا استرداد جهیزیه ابلاغ اجراییه ندارد مثل محکومیت مالی /چرا مامور با بنده تماس نگرفته و وارد منزل شخصی شده اند؟ آیا وسایل عین سیاهه نبایستی تحویل زوجه شود با حضور اینجانب ؟ توجه. زوجه کارمند دادگستری است-با تشکر

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چنانچه شما درسامانه ثنا ثبت نام کرده باشید ازآن طریق به شما ابلاغ شده است وباتوجه به عدم مراجعه به اجرای احکام وپیگیری همسرتون با قوه قاهره اقدام به اخذجهیزیه نموده اند.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دقیقامثل پرونده های حقوقی دیگه بایدمنتهی به صدوراجراییه باشه بعدازابلاغ ده روز فرجه به محکوم علیه داده میشه که مفاداجراییه رو اجراکنه ودرصورت موافقت محکوم علیه(شما)باحضور درشعبه ی اجراکننده ی حکم آمادگی خودرا اعلام وروز وساعت توسط اجرای احکام به طرفین ابلاغ میشه که باحضورمامورین کلانتری محل انجام ووسایل تک به تک صورتجلسه میشه در این موضوع شما بلاشک تخلفاتی صورت گرفته