مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام خسته نباشید
یکی از دوستانم نزدیک به 2 سال است حسابش بخاطر ورود سایت پیش بینی فوتبال برای اولین بار مسدود است آیا امکان دارد حسابش پس از مدتی باز شود باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
باید از طریق سایت دادستانی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید پیگیری نماید
به دادستانی کل کشور مراجعه کنید البته جدیدا لینک می‌فرستند پر می‌کنید و ارسال

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،، مسدودی حساب شما بنحوی است که برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت. بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد. در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از طی مراتب قانونی و دادن تعهد و ... میتواند درخواست رفع مسدودی نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق دادستانی کل تعهد کتبی دهید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به دادستانی کل کشور مراجعه کنید البته جدیدا لینک می‌فرستند پر می‌کنید و ارسال