مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دادستان

سلام
وقت بخیر
دادستان حکم رفع ممانعت از حق را که توسط قاضی صادر شده است را حکم رفع تصرف و اعاده به حالت اول صادر کرده است و کل دیوار توسط شاکی تخریب شده است
از چه کسی باید شکایت کرد ، دادستان ، شاکیان که حکم را اجرا کردنند ، یا کارشناس رسمی پرونده حاضر در محل اجرای حکم ،
ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است وقتی قاضی رای صادر کرده که دادستان نمی تواند تغییر دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طبق نظر کارشناس طرح دعوا کنید.