مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی

سلام.

بنده هیئت علمی دانشگاه، مبتلا به عارضه فشار خون بوده و به همین خاطر دچار سکته مغزی شدم و چون محل اشتغال اینجانب (دانشکده) در شهرستان هست که 200 کیلومتر با مرکز فاصله دارد و از طرفی بنده باید تحت مراقبت های پزشکی باشم، لطفا بگید، چطور میتونم اقدام کنم (لطفاً ماده و تبصره معرفی کنید). با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نیازمند موافقت مبدا و مقصد می باشید و در سایر موارد می توانید از طریق دیوان محترم ادالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر موافقت نکردند از طریق دیوان اقدام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت موافقت ارگانهای مبدأ و مقصد امکانپذیر است.
در غیر اینصورت میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید