مشاوره حقوقی رایگان - خلافی ساختمان

سلام و وقت بخیر. خدمت شما اینجانب ساکن اندیشه فاز 4 هستم میخواستم ببینم محاسبه جریمه خلافی به چه صورت هست مجوزی که گرفتم به من 60 متر دادن ولی من 90 متر اضافه کردم که شد 150 متر ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مقدار جریمه یک حد و حدود قانونی داشته و بر اساس ارزش معاملاتی ساختمان محاسبه می‌شود. فرمول محاسبه جریمه اضافه بنا به این شکل است که؛ اگر تخلّف تراکم اضافه در یک بنای مسکونی رخ داده باشد، جریمه مقرر شده برای هر متر مربع بنای اضافی نباید از یک دوم کمتر و از سه برابر ارزش معاملاتی آن ساختمان بیشتر باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری می توانید پیگیری کنید