مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه پسر 5 و نیم ساله

با عرض سلام و احترام.
سه سال هست طلاق گرفتم و حضانت پسرم تا سن رشد به من واگذار شد و اون زمان توافق شد سالانه 15 درصد به نفقه کودک اضافه شود.
که الان 400 هزار تومان شده است.
1. اگر درخواست افزایش نفقه دهم احتمالا نفقه پسرم که 5 و نیم سال دارد چقدر می شود؟
2. هزینه مهدکودک پسرم طبق قانون الان به عهده من است؟یا پدر هم به غیر از نفقه باید هزینه های مهدکودک پرداخت نماید؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست تعدیل نفقه فرزند بدهید . میزان نفقه فرزندان بستگی به نظر کارشناسی دارد . درخصوص هزینه مهد و کودک نیز بله جزء نفقه فرزند حساب می شود ، در حالت کلی نفقه شامل هزینه آموزشی ، بهداشتی ، درمانی و بطور کلی هر گونه هزینه متعارف دیگری تحت عنوان نفقه فرزند می باشد و در میزان نفقه تعیینی توسط کارشناسان دادگستری مد نظر قرار می گیرد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه مهد کودکان برعهده خودتان می باشد.
شما بابت نفقه فرزند می توانید دادخواست تعدیل بدهید تا میزان نفقه توسط کارشناس تعیین شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلیه هزینه های آموزشی و .... جز نفقه محسوب و قابل مطالبه می باشد
نفقه توسط کارشناس تعیین می گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض