مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه مطالبه نفقه حقوقی و کیفری

باسلام‌. همسرم (زوج) 16 ماه است که مرا از خانه بیرون کرده تمام جهیزیه بنده را به مکانی نامعلوم برده و نفقه پرداخت نمیکند‌.بنده هم حقوقی شکایت کردم هم کیفری و هم درخواست استرداد جهیزیه همراه با تامین خواسته ارائه کردم.در مدت مشخص شده برای ارائه واریزی های نفقه چیزی ارائه نکرد و مدام مرا تهدید می‌کند که من در دادگاه استرداد جهیزیه میگویم همه چیز را پس دادم
چون برای بار دوم ازدواج کردم همسرم حاضر به امضا برای سیاهه نشد و من از چند شاهد امضا گرفتم. آیا با شهادت شهود می‌توانم جهیزیه را پس بگیرم؟ آیا متن چت شات اسکرین شده قابل ارائه می باشد؟ آیا علاوه بر شهود،می‌توانم به اعترافات ایشان که در چت با من داشته “که تا حقو حقوقت را نبخشی جهاز را پس نمیدهم‌”
می‌توان استناد کرد؟ و آیا با توجه به این 16 ماهی که مرا رها کرده در دادگاه ترک انفاق،می‌توانم تقاضای طلاق کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان طلاق وجود دارد
اگر خوب دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید .
مدت 16 ماه جهت درخواست طلاق کافی نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سولل تکراری است پاسخ داده شده است