مشاوره حقوقی رایگان - خرید

سلام من برای کسی پول کارت به کارت کردم که جنسی برام بفرسته اون افراد
جنسی برام نفرستاده به چه عنوانی ازش شکایت کنم که به پولم برسم؟ باید برای کسی که کارت به کارت کردم شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دادخواست مطالبه وجه و اگر فریب داده و مالی وجود نداشته کلاهبرداری

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
بله اگر می تونی ثابت کنی که این شخص مثلا در فلان سایت یا کانال اجناسی برای فروش گذاشته و اون اجناس قانونی هستن( یعنی مشروب و مواد و پاسور و اینا نباشه) میشه به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنی.
موفّق باشید.