مشاوره حقوقی رایگان - سند

با سلام
خریداری هستم برای مالک مغازه ای که سال قبل خریدم و مالک هنوز سند آماده نکرده، شکایت الزام به تنظیم سند کردم و داوری ایشان را محکوم کرد ، مغازه فعلی قبلا انباری مشاع بوده کمیسیون رفته و تبدیل به مغازه شده و جرایم پرداخت و پایان کار شهرداری هم گرفته شده است. ولی جهت سند گرفتن مالک رضایت نامه طبقات بالا را ندارد و به همین دلیل نمیتواند سند بگیرد تکلیف چیست ؟
آیا اگر ایشان از رای دادگاه سر باز بزند چه چیزی در انتظار ایشان است ؟
آیا من به حق خود که سند تک برگ است میرسم؟ چون تمایل به فسخ ندارم

پاسخ ها :

دریافت سند مغازه سند مغازه سند تک برگ سند