مشاوره حقوقی رایگان - آیا با دادن مدارکی همچون: تحت درمان بودن و سفر حج،امکانش هست که در رای دادگاه تجدیدنظر شود؟

با سلام
من به اتهام توهین به مقدسات به 6 ماه حبس تعزیری و برای تبلیغ علیه نظام به 5 سال حبس تعلیقی در دادگاه بدوی محکوم شده‌ام، دادگاه بدوی بصورت حضوری تشکیل یافته و مدارک به دادگاه بدوی نیز ارائه شده است، با توجه به درخواست واخواهی و ارائه مدارک پزشکی مبنی بر تحت درمان روانپزشکی طی 6 سال اخیر و همچنین ارائه‌ی مدارکی بابت پایبندی به دین اسلام (مدارکی مانند مشرف شدن به سفر حج) آیا در دادگاه تجدیدنظر احتمال شکستن حکم وجود دارد؟ و آیا اگر حبس تعزیری از 6 ماه به 3 ماه تقلیل یابد امکان بذل جزای نقدی وجود دارد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. عدم سابقه کیفری و اشاره به بیماری خاص در صورت بیمار بودن ،بیشتر به شما کمک می کند.