مشاوره حقوقی رایگان - سفته سفید امضا متوفی ارزش داره

سلام من سفته ای ازمتوفی ا5ملیون تومان داشتم توجلسه اخرگفتم سودماهانه میگرفتم گفتن چیزی بهت تعلق نمیگیره اصل پولم چجوری ازوراث بگیرم میتونم تجدیدنظربزنم یاسفته به کسی انتقال بدم ممکنه چون خودم نوشتم سودمیگیرم درحالی که بعدازسفته یه ماه بعدشخص فوت شده قرار بود اگه پولم سر تاریخ نده درصدی به ما بده

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

باسلام. بهترین راه آن است که با ظهرنویسی، سفته را به شخصی مورد اعتماد انتقال دهید و منتقل الیه علیه ورثه، طرح دعوی نماید