مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ مسئولیت بدون تغییر عنوان پست در حکم کارگزینی (جهت دریافت حق مسئولیت)

سلام
من مستخدم رسمی و شاغل در دستگاه دولتی هستم. حدود یک سال هست که ابلاغ مسئولیت از طرف مدیر عامل برام زده شده و تاکنون در حکم کارگزینیم (جهت دریافت حق مسئولیت) اعمال نشده است.
سؤال :

آیا ابلاغ صرفاً بدون تغییر در حکم کارگزینی قانونی است؟

آیا پس از مدتی ابلاغ مسئولیت نمی‌بایست در حکم کارگزینی لحاظ شود؟

چه کنم؟

پاسخ ها :

حق مسئولیت ابلاغ مسئولیت حکم کارگزینی