مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام، ماشین سواری با سرعت بالا از پشت زد به ماشین من و من رو به بیرون جاده فرستاد البته ماشین چپ نشد ولی خسارت زیادی دید و منم اسیب جزیی (گردن) دیدم که با اورژانس به بیمارستان رفتم، خلاصه بعد از ده روز دوندگی بنده رضایت دادم بابت اسیب دیدگی، الان دادسرا به من گفته که چون رضایت دادم راننده مقصر میتونه خسارت ماشین منم نده، باید برای خسارت ماشین چیکار کنم، با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

کاری نمیتوانید بکنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شما در پرونده کیفری در دادسرا شکایت و سپس رضایت داده اید از بابت جنبه کیفری که صدمه به خودتان وارد شده با توجه به رضایت دیگر نمیتوان شکایت کرد.
اما بابت خسارت وارده به نظر منعی ندارد و با صورتجلسه و کروکی پلیس و نظر کارشناس می توانید دادخواست حقوقی مطالبه خسارت بدهید