مشاوره حقوقی رایگان - اختلال سامانه ثنا

من وارد سایت ثنا شدم و همه اطلاعات درسته و حتی عکس رو هم بدرستی نمایش میده و میگه من یک ابلاغیه جدید خوانده نشده دارم اما وقتی وارد بخش ابلاغیه های جدید میشم ابلاغیه ای درکار نیست قضیه چیه از من اگه شکایت شده چرا ابلاغیه نمایش داده نمیشه!آیا امکان داره شکایتی درکار نباشه و این صرفا یک اختلال باشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است به دلیل باگ اینترنت و سرعت پایین ان باشد . اگر ابلاغیه امده باشد در قسمت ابلاغیه های مشاهده شده ذخیره میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در قسمت ابلاغیه های مشاهده شده در سامانه ثنا مجددا وجود و یا عدم وجود ابلاغیه مذبور را رصد فرمایید