مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام من بهمن 99عمل زیبایی بینی انجام دادم که ازاول که گچ رو بازکرد کجی و نامتقارن بودن معلوم بود گفت مال ورمه درست میشه من هم از اولین روز تاالان عکس گرفتم چندماه بعد بازهم گفتن اگه درست نشد دوباره عمل میکنه ولی با وجود گذشت یک ونیم سال میگه عمل نمیکنم هم سوراخ ها نامتقارن هم کج، هم مشکل تنفسی، وچندتا چیز دیگه که دراسکن معلوم شده و پزشکی قانونی نوشته احتمال قصور پزشکی وجود دارد ونوشتن کمیسیون بااین اوضاع پزشک محکوم میشه؟ چون شکل ظاهری هم گویای همه چیزه ومیگین سخته اثباتش من چیکار کنم چون برا ترمیم هم چندبرابر میخوان من برا گفته هام هم شاهد دارم و شکل ظاهریم و اسکنم آیا میتونم پزشک رو محکوم کنم؟؟ امکانش باشه زود جواب بدین تا اگه نیاز باشه وکیل بگیرم متشکرم ازتون اجرتون باخدا

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که کمیسیون پزشکی تقصیر پزشک معالج را تایید نماید بله محکومیت صادر خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قابل شکایت از دادسرای جرایم پزشکی است.