مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام و اصلاح مدرک تحصیلی

سلام وقت بخیر من چندین سال پیش بعد از اینکه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم اسم کوچکم رو عوض کردم و توی همه ی مدارکم اسم جدیدم ثبت شده فقط مدرک دانشگاهم اسم قدیمیم هست چطور میتونم تغییر اسمم رو توی مدرک دانشگاهم اعمال کنم؟؟ راهمنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً نیازی به این کار نمی باشد چرا که توضیحات شناسنامه شما کمک می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
اگر نام تغییر کرد با شناسنامه و دیگر مدارک به ارگان های مربوطه رجوع کنید