مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای درگیری

خانم من با همسایه طبقه بالابه دلیل اینکه همسایه فحش پدربه خانمم دادن درگیرشدن..من رفتم خانمم رو گرفتم که همسایه با لگد به بیضه من زدکه اورژانس اومد و از کلانتری و صورت جلسه کردن که برای خانومم رفتیم پزشک قانونی که کبودی زیرچشم.صورت و آرنج دست رو درج کرد.مارفتیم دادگاه عریضه و شکایت کردیم.سوالم اینه نامه پزشک قانونی خودش سندقطعی محسوب میشه برای دیه ؟ همسایه مارفته شکایت کرده برای فحاشی که ازطرف مابهش شده که البته نشده.میتونه ثابت کنه؟ و اینکه بعدگذشت 5 روز از درکیری و صورت جلسه پاسگاه که اومدن و دیدن آیا میتونه همسایه مابره شکایت کنه که ماهم زدیمش چون همون روز صورت جلسه شد و هیچ اثار درگیری نداشت رو صورت و بدن همسایه ما.آیامیتونه خودزنی کنه و بعدچندروز بره شکایت کنه که زدیمش؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین که برای دادگاه محرز شود دعوایی بین طرفین بوده حکم به دیه خواهد داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نامه پزشکی قانونی دلیل محسوب می شود‌ پزشکی قانونی خودزنی را تشخیص می دهد ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودزنی توسط پزشکی قانونی اصولا قابل تشخیص است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد ، در صورت در دست داشتن مدارک قابل قبول قابلیت اثبات دارد ، باتوجه به عدم ذکر آن در صورت جلسه خیر نمی تواند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قاصی طبق نظریه پزشکی
قانونی دیه را تعیین خواهد کرد
ممکن است بستگی به دفاعیات شما خواهد داشت و ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله معمولا قاضی بر اساس نظریه پزشکی قانونی رای میدهد و دیه میبرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به شرایط و اوضاع واحوال پرونده دارد
خودزنی اصولا قابل تشخیص،می باشد