مشاوره حقوقی رایگان - مدت اجرای رای قطعی پس از ابلاغیه استحضاری اجرای احکام دیوان عدالت اداری

با سلام در تاریخ دوازده تیرماه برای اداره کل ثبت اسناد و املاک استان علیرغم تاخیر فراوان در اجرا از طریق شعبه اجرای احکام دیوان عدالت اداری ابلاغیه استحضاری شده، اداره مربوطه در چه مدت بایستی رای قطعی را اجرا کند و اگر رای را اجرا ننمود تکلیف چیست ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
باید فوراً اجراء کنه و عدم اجراء تخلفه و موجب انفصال.
موفّق باشید.