مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

سلام
دختر بنده وارد هشت سالگی شد و پدرش برای حضانت درخواست داد،تو رأی اولیه دادگاه بخاطر جنسیت بچه که دختر بود و محل زندگی همسرم که من تهران و ایشون کردستان زندگی می‌کنه رای به نفع من صادر شد،همسرم اعتراض زد و تو جواب شعبه عوض شد و قاضی اون شعبه که تعصبات خاصی به حق پدر داشت حضانت قطعی رو به همسرم داد،الان همه میگن دیگه راهی نداری ،میشه راهنماییم کنین؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
راه دفاع وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر تا 9 سالگی صبر کنید و بعد از آن حق انتخاب با خود دختر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا 9 سالگی صبر کنید و بعد از آن حق انتخاب با خود دختر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حضانت از 7 تا 9 سالگی با پدر است مگر عدم صلاحیت اثبات نمایید ...