مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند موتور سیکلت

سلام خسته نباشید بنده یک موتور خریدم به صورت اینترنتی فروشنده اول سند به نامم نمی‌زد با طرح شکایت قبل ازجلسه دادگاه بی خبر سند رو زد به نامم و کارت سوخت و کارت موتور با پست اومد دم خونه و شکایتم رد شد به دلیل به نام شدن سند ولی در رای قید شد که سند تحویل نشده .الان می‌خوام سندم و سند کمپانی رو ازش بگیرم بهم تحویل نمی‌ده باید چکار کنم ازش تحت چه عنوانی شکایت کنم و اینکه قانون مجازاتی براش داره یا نه. تا سندم رو بهم تحویل بدن؟ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که صنعت صادر شده است یا خیر اگر سند در دست ایشان است دادخواست استرداد مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تسلیم
مدارک مالکیت موتور را به طرفیت انتقال دهنده اقامه نمایید

و باید به رای دادگاه و تاریخ انتقال سند استناد نمایید