مشاوره حقوقی رایگان - درصدی به ماشین مدل 83 پراید تعلق میگیرد؟

باسلام. یه ماه پیش با یه خاور تصادف کردیم که مقصر خاور بوده و کروکی هم کشیده شده بیمه هم گفته هزینه هرچی باشه فاکتور بیارین پول رو بگیرین الان ماشین تقریبا درست شده که هفت و نیم خرجش هستش ولی بیمه زیرقولش زده و میگه که چهار و هفتصد بهتون میدیم و چون مدل ماشینتون پایین هستن 25درصد هزینه رو خودتون باید بدین ایا این گفته ی کارشناس بیمه درسته؟ اینم بگم که ماشین کلا جلوش و شیشه و صندلی های جلو و باتری کلا خراب شده و کارشناس بیمه میگه وسایل کهنه نصب کنن روش؟ ایا ما میتونیم واسه تعویض کارشناس شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله مطابق قانون بیمه درست است. اما شما میتوانید از شورا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس جهت برآورد خسارت بگیرید و الباقی هزینه ها را علیه راننده مقصر دادخواست بدهید. ایشان محکوم خواهند شد خسارات وارده به شما را مطابق نظر کارشناس تمام و کمال پرداخت کنند