مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام وقت بخیر من توی سالنی ناخن کار بودم از یک ماه قبل اعلام کردم که از سر ماه نمیام حالا که سر ماه شده حقوقم رو داد ولی میگن سفتم رو تا 3ماه نگه میداره بخاطر اینکه یه وقت مشتری هاش پیش من نیان نمیده و این خانوم اواسط مهر میخواد به خارج از کشور بره میگه برمیگردن ولی امکان برنگشتن هم هست و اینکه من با ایشون درصدی کار میکردم ولی یه قرار داد صوری اجاره صندلی باهام نوشته و فسخ کرده من چه جوری میتونم سفتم رو بگیرم من نه شماره سفتم رو دارم نه كپيش رو

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درصورت پس ندادن سفته ها از طریق مراجع قضایی اقدام نمائید