مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاهد در دادگاه جرم است؟

با سلام.
_اگر دادگاه شخصی را بعنوان شاهد پرونده ای احضار کند،آیا آن شخص میتواند از رفتن به دادگاه و شهادت دادن خود داری کند؟
_در این صورت شخصی که بعنوان شاهد احضار شده و در دادگاه حضور پیدا نکرده، مرتکب جرمی میشود؟و آیا این موضوع برای شاهد مشکل ساز میشود یاخیر؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در پرونده حقوقی خیر
و در پرونده کیفری باتوجه به نظر مقام قضایی در صورت عدم حضور جلب صورت می‌گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد احضار شود و نرود جلب نمیشود اما اگر خودش اتهامی داشته باشد ، جداگانه قابل رسیدگی است