مشاوره حقوقی رایگان - ورود به حریم خصوصی

سلام و احترام من شنیدم طبق ماده 32 یا 33 قانون جرایم رایانه ای شش ماه اطلاعات اینترنتی نگهداری میشن الان یعنی بعد گذشت یک سال و نیم دیگه نمیشه ورود به حریم خصوصی رو پیگیری کرد؟
حتی اگه خسارت مالی وارد شده باشه نمیشه پیگیری کرد که کی وارد سایت شده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سوال شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق ماده 32 قانون جرایم رایانه ای حداقل 6 ماه ذکر شده است و حداکثری در این خصوص مشخص نشده ، جهت پیگیری موضوع خود می توانید از طریق پلیس فتا و مراجع قضایی اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان پیگیری و اقامه دعوا وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خسارت مالی قابل پیگیری است و مشمول مرور زمان نمیشود