مشاوره حقوقی رایگان - غرامت دیه

سلام خسته نباشید من سرباز پلیسراه هستم در حین خدمت در محل گیت عوارضی ماشینی از لاین عبور ممنوع با سرعت غیر مطمئنه وارد اتوبان شد ابتدا با تابلو عبور ممنوع و سپس به بشکه کنترل ترافیک برخورد کرد، بشکه به سمت من پرتاب شد و من از ناحیه پا و فک و صورت آسیب جدی دیدم رباط صلیبی پا هم پاره شد. بعد از حادثه مشخص شد خودرو مذکور حامل مواد مخدر سلاح گرم و تحت تعقیب پلیس مواد مخدر بوده هست. در حال حاضر میخواستم بدونم من باید از صاحب ماشین شکایت کنم یا غرامت رو از کس دیگه بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حتما ودر کمسیون پزشکی هم شرکت کنید غرامت هدیه و درصد از افتادگی و صدمات حین خدمت خود را مستند سازی کنید و شکایت از متهمین هم بطور جد پیگیری شود از معاونت حقوقی ناجا و یا اداره حقوقی پلیس راهور و یا پلیس راه هم درخواست وکیل (نماینده قضایی )

برای پیگیری امورات خود و کمک حقوقی بگیرید