مشاوره حقوقی رایگان - حمل و نگهداری مشروبات الکلی دست ساز

با عرض سلام و خسته نباشید. یکی از دوستان یک ماه پیش دستگیر شدند. چهل لیتر عرق داخل ماشین بوده. حمل و نگهداری مشروب برایش نوشتند. بعد از 15روز داخل زندان بودن به قید وثیقه 100میلیونی ازاد شدن. کمترین و بیشترین حکمی که صادر میشه چی هست؟؟!! هم برای خودش هم ماشین...ممنون و سپاسگذار...

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

ماده 702
هرکس مشروبات الکلی را بسازد یا بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قراردهد یا حمل یا نگهداری کند یا در اختیار دیگری قراردهد به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار(74)ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی(تجاری) کالای یادشده محکوم می شود.