مشاوره حقوقی رایگان - فروش سرقفلی مشاعی

سلام و ممنون از مساعدت ... اگر در سرقفلی مشاعی تعدادی از شرکا موافق فروش نبودند از دادگاه درخواست تجویز انتقال منافع سهم خود را خواهیم خواست .... اما اگر سرقفلی توسط اجرای احکام به درخواست احدی از شرکا قبلا پلمپ شده باشد قطعا خریداری برای چنین سهم سرقفلی بندرت پیدا خواهد شد ...
لطفا راهنمایی بفرمایید : که اگر در این مرحله خریداری نبود راه حل چیست ؟ میتوان درخواست فروش کل سرقفلی را کرد تا از تضرر بیشتر جلوگیری کرد ...

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بله چون مال مشاع و غیر قابل تقسیم است می توانید.