مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام. من سال 1400دعوا کرده بودن باچند نفر بعد یک نفر از پشت به طرف چاقو میزنه و فوری میره بعد طرف احساس می کنه ک این زده بعد میره شکایت می کنه و توپرونده اش مینویسه حمله عمدی باچاقو بعد میفهمه ک کار این نبوده میره اعتراض میزنه بعد ب این منع تعقیب میزنن بعد الان رای اومده ک 7ماه و 16 روز زندان و مبلغ 54 میلیون دیه بعد رضایت از شاکی گرفتیم دیه شو هم ب خود شاکی پرداخت کردیم بعد گفتن ماده 483تخفیف مجازات بزنه ک اونم زدش همه کارهایی رو رو ک گفتن رو انجام داده بعد گفتن ک باید پرونده اش بره تجدید نظر الان 15 روزه رفته تجدید نظر بعد الان 50 روزه ک توزندان هستش می خواستم ببینم رای دادگاه تجدید نظر چقدر طول میکشه وحکمش چیه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه و زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
بستگی به اسناد و مدارک دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد و نتیجه قابل پیش بینی نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی ب شعبه رسیدگی کننده و دلایل ابرازی دارد . زمان مشخصی ندارد