مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که این قانون رو گذاشته

باسلام سالهاست دارم زجه میزنم یک نفر به داد آدم نمیرسه موندم حرفم رو کجا به گوش مسئولین برسونم که با دادراه آشنا شدم فقط خدای محمد کنه که واقعا به حرف آدم گوش کنن کدوم مسئولی این قانون رو گذاشته که کسی که مستمر بگیره حقوق بین فرزند و مادر تقسیم بشه با این قانون فقط زندگیها خراب شد کجای دنیا گفتن یک زن همراه همسرش تو شهرهای غریب و دورافتاده زندگی کنه سختی رو بدبختیا رو تحمل کنه بعد یه حقوق بخورونمیر بدن بهش چرا باید دولت حقوق مستمری همسررو تقسیم کنه اگه دلش میسوزه از صندوق دولت بده به دخترایی که صوری طلاق میگیرن من دو تا دختر دارم و حقوق من بین اونا تقسیم میشه درصورتی که دارن با شوهرانشان زندگی میکنن هرکدوم دارای دو فرزند منی که الان به سن 50رسیدم و بیمارم و مستاجر چه طوری میتونم باماهی 3میلیون زندگیم وبگذرونم مگه نگفتن 50 درصد همسر 25 درصد فرزند کو چیشد لطفا صدای امثال مامادرها رو به گوش قانون برسونید باتشکر..

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید موضوع را به اداره تأمین اجتماعی گزارش دهید و در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید به سازمان اطلاع بدهید که ایشان طلاق صوری گرفتند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با شوهرانشان زندگی می کنند می توانید به بیمه مراجعه کنید و اطلاع دهید که در این صورت مستمری آنها قطع می شود و به مستمری شما اضافه می شود