مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت پزشکی تعهدی

سلام وقت بخیر. من پزشکی تعهدی امسال قبول شدم و نیاز به ضامن دارم برای اینکه ضمانت کنن من متعهد به خدمت به دولت باشم، میخواستم بدونم کسی که ضامن من میشه اگر بخواد از کشور خارج بشه مشکلی براش پیش نمیاد چون ضامن من شده؟ ممنوع الخروج نمیشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل ایجاد خواهد شد
و در صورتی که شما از کشور خارج بشوید تمام هزینه ها از ضامن گرفته خواهد شد