مشاوره حقوقی رایگان - اسانسور

سلام
در شهرکی با بلوکهای چهار طبقه که همه خانه هایش قولنامه ای است و سند مادر ان که بنام یک نهاد نظامی است زندگی میکنیم
البته در حال تفکیک سند هستند
ساکنین طبقات سوم و چهارم متقاضی و پیگیر نصب اسانسور هستند
ولی ساکنین طبقات اول و دوم بدلیل اینکه واحد های خود را گرانتر از طبقات فوقانی خریده اند مخالف نصب اسانسور هستند
تعاونی مسکن شهرک که سند مادر بنام اوست میگوید چون واحد های شهرک سند تفکیک شده بنام خود شده ندارند این موضوع حقیقی نیست بلکه حقوقی است و تعاونی میتواند به اختیار خود و بدون توجه به مخالف طبقات اول و دوم اقدام به نصب اسانسور کند و شکایت انها بی فایده وبی تاثیر است
از پاسخگویی شما حدود 74بلوک منتفع میشوند لطفا سریعتر و مطابق قوانین مصوب ما را راهنمایی بفرمایید.
خیلی ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ب عرف منطقه رجوع کنید و هزینه ها باید بین ساکنین باشد اگر همکاری نمی‌کنند بعد از انجام عملیات اسانسور میتوانید علیه شان دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون نصب آسانسور
فقط باید با موافقت تمام مالکان باشد و تعاونی هیچ حقی ندارد حتی اگر مالکان سند مالکیت نداشته باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر تعاونی می تواند جهت نصب آسانسور اقدام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اعتقاد بنده تعاونی مسکن میتواند اقدام به. نصب آسانسور کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است نسبت به نصب آسانسور امکان اقدام وجود دارد