مشاوره حقوقی رایگان - لایحه تجدیدنظر

با سلام و تشکر. در دادگاه بدوی رای به نفع بنده صادر نشد. وکیل من در لایحه تجدید نظر همان مطالب لایحه بدوی را با تغییرات ناچیز نگارش نمود و ان را ارسال کرد. به طوری که مطالب و دلایل تقریبا همان چیزی است که در لایحه بدوی بیان کرد. با این تفاسیر ایا احتمال دارد در تجدیدنظر بنفع من رای صادر شود.
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بسته به نحوه دفاع و ارایه لایحه و موضوع بله

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام با توجه به اینکه حکم اولی به نفع شما صادر شده است یقیناً بهترین مشاور برای شما همان وکیل است بهتر است به وکیل خود اعتماد داشته باشید.