مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری یا خیانت در امانت؟

سلام. من از سایت آگهی یک تلویزیون خریدم و فروشنده پس از تحویل به پست ... 5 میلیون از طریق کارت به کارت دریافت کرد. پس از دریافت کد رهگیری متوجه هزینه بسیار بالای پست ... شدم و از فروشنده که فقط او میتوانست ارسال را لغو کند خواستم که بسته را پس گرفته و پس از سه روز به باربری تحویل دهد چون باربری بسته را تا آنروز بدلیل عدم وجود ماشین قبول نمیکرد. حالا ایشان بسته را تحویل نمیدهد و هر بار بهانه ای می آورد و پولم را هم برنمیگرداند. لطفا در مورد موضوع شکایت راهنمائی کنید . و اینکه میتوانم از شهر خودم شکایت کنم. ممنون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل محکمه پسند دارید میتوانید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی مال منقول و الزام به تسلیم مبیع منقول را اقامه نمایید
و در صورت شکایت کیفری کلاهبرداری نتیجه نخواهید گرفت و ...

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به تسلیم مبیع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید درخواست مطالبه وجه
یا استرداد تلویزیون بدهید
بله می توانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بله ، می توانید اظهار نامه ای به ایشان ارسال نمائید و در صورت عدم پاسخگویی از طریق مراجع قضایی طرح دعوی نمائید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به تحویل کالا باید تقدیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول اظهار نامه بدید و سپس دادخواست اثبات بیع و الزام به تحویل مبیع