مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. یک نفر از دوستانم به بنده پیشنهاد صادرات طلا دادن بنده طلا خریدم و باهم رفتیم مرز ساعت 11 شب ایشان طلاها رو از من گرفت گفت بازرس اومده درصورتی که مرز ساعت5 بسته میشه
دوباره گفت ماشینتو بفروش به من در عوض طلا بخرم بریم ماشینو به نامش زدم قولنامه هم کردیم 87 گرم طلا نوشتیم و من امضا کردم بعد منو برد مرز ترکیه گفت توبرو منم میام
8 روز اونجا موندم خبری نشد برگشتم وکالتو باطل کردم ولی ماشینو شماره کرده بود و کار از کار گذشته بود
دوباره زنگ زد منم مکالمه رو ضبط کردم که ازم پول میخواست و همه چیو تو مکالمه گفته منم میخوام شکایت کنم ولی مدرک و شاهد ندارم فقط 9 مکالمه ضبط شده و 120 صفحه پیام هست شکایت کردم اومده میگه هیچ طلایی نگرفتم و پول ماشینو هم طلا دادم و گفته شاهد دارم الان باید چکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید
و سپس شما باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

و در مورد خودرو ، شما باید دادخواست مطالبه ثمن بیع را مطرح نمایید و