مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور

باسلام
بازار پیش شخصی کار میکردم روز اول که رفتم بعنوان ضمانت گفت پای یک فاکتور سفید را امضا کنم و من هم کردم حال که از پیشش آمده ام بیرون فاکتور را داده به شخص دیگری و مبلغ پانصد میلیون تومان هم جنس داخلش نوشته است. او هم رفته به جرم خیانت در امانت از من شکایت کرده حال اگر من برم و بگویم این فاکتور بابت ضمانت پیششان بوده از لحاظ حقوقی آن مبلغ گردنم نمی افته؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این امر سوء استفاده از سفید مهر است که در شمار خیانت در امانت تلقی می شود باید از فاکتور سفید عکس ی گرفتید اما در این خصوص با توجه به بار اثبات که بر دوش شماست من پیشنهاد می کنم حتما وکیل استخدام نمایید