مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مبلغ ودیعه

با سلام
ملکی اجاره کردیم علیرغم تخلیه چون پول پیش ما آماده نبود و موجر امتناع از دادن پول کرد به ما اعلام کرد باید مستاجر جدید بیاید ما به بنگاه کلید را دادیم تا مستاجر خانه را ببیند پس از اجاره جدید نصف پول پیش ما داده شد و سپس بنگاه گفت بگذارید که مستاجر جدید ساکن شود ما ظرف یک هفته بقیه پول پیش را میدهیم ،الان هر روز به بهانه جدید مالک زنگ میزند و ادعای خسارت میکند و می گوید بقیه پول را تا توافق نکنیم نمیدهد! مثلا میگوید هزینه سرویس کولر که ما قبول کردیم روز بعد تماس گرفت گفت که گاز کولر را هم عوض کرده ،دو روز بعد گفت بلبرینگ کولر هم خراب است و بی اجازه ما برده کولر را تعمیر کند و الان هم درخواست کولر جدید کرده راهکار چیست هنوز 60 میلیون پول ما را نداده و هر روز ادعا جدید دارد ؟ ما تحویل خانه را امضا نکرده ایم ولی آمادگی تخلیه را اعلام و کلید را به بنگاه داده ایم، آیا اظهارنامه دهیم ؟ هزینه ی تعمیرات با چه کسی است و اینکه بدون هماهنگی، موجر کولر را برده و تعمیر کرده و مدعی است ؟ هزینه استهلاک کولر را ما باید بدهیم ؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
هزینه های کولر با مالک است. اظهارنامه لازم هست حتما انجام دهید و در صورت عدم همکاری، دادخواست بدهید به شورا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما حتما باید دادخواست مطالبه مبلغ رهن خانه و خسارت تأخیر تادیه و هزینه دادرسی را به طرفیت موجر اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان خسارت کارشناسی شود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید طی یک اظهارنامه مطالبه نمایید و پس از سپری شدن مدت دادخواست مربوطه را تنظیم نمایید
هزینه تعمیر کولر بر عهده موجر می باشد