مشاوره حقوقی رایگان - عدم پاسخگویی مقصر تصادف

سلام وقت بخیر
چند روز پیش پشت دست انداز یه ماشین زد پشتم پلیس اومد کروکی کشید و طرف مقصر شد بعد کارت ماشین و بیمه شخص ثالثش رو گرفتم قرار شد ببرم تعمیر گاه هر چقدر خرجش شد پرداخت کنه بعد از کلی که معطلم کرده الان گوشیش رو خاموش کرده چطوری می تونم پیگیریش کنم

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام دادخواست مطالبه خسارت و اقت قیمت خودرو دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت . البته قبلش باید درخواست تامسن دلیل برای براورد میزان خسارا دهید تا کارشناسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید تا میزان خسارت شما توسط کارشناس مشخص شود سپس طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکایت نمایید
و شما میتوانید هم خسارات وارده بر خودرو را مطالبه نمایید و هم خسارت افت قیمت خودرو را مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس و سپس اقامه دعوا جهت اخذ خسارات طرح نمایید