مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط

سلام.
یک مبایعه نامه در یک مرحله و با یک خودکار نوشته شده حالا کارشناس محترم اعلام نموده در دو مرحله نوشته شده که قسمت توضیحات اول امضا شده بعد نوشته شده البته فقط یک امضا به خاطر بزرگ بودن امضا روی نوشته ها قرار گرفته و به استناد آن میگه در دو مرحله نوشته شده
آیا این امر قابل اعتراض میباشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله نظر کارشناس طی 7 روز از زمان ابلاغ قابل اعتراض میباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نظر کارشناس طی 7 روز از زمان ابلاغ قابل اعتراض میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما میتوانید در مهلت مقرر اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید